Big Brother
0% Voltooid

Big Brother 2021:

Je dacht dat ik weg was, maar ik ben nooit weggeweest…

 

Ruim 20 jaar nadat de moeder der realityshows tot leven kwam keert het grootste reality fenomeen Big Brother eindelijk terug in Nederland & Vlaanderen. Niet uit sentiment, maar uit noodzaak.

 

Kijker en bewoner gaan het ultieme psychologische experiment met elkaar aan. Het wordt een zoektocht naar het antwoord op de vraag: durf jij te laten zien wie jij écht bent?

 

De samenleving is in die 20 jaar sterk veranderd, niet in de laatste plaats door de snelle opmars van social media. Wij zijn daardoor een Big Brother maatschappij geworden waarin we elkaar constant in de gaten houden, bekijken en beoordelen.

 

Verschillen zijn op scherp gezet, je mening geven is nog nooit zo makkelijk geweest en we streven er allemaal naar een zo mooi mogelijk beeld van onszelf naar buiten te brengen.  Wij hebben zelfs allemaal ons eigen platform gecreëerd via social media en kiezen er zelf voor wat we laten zien, wie we willen zijn en aan wie we het laten zien. Maar wat zou er gebeuren als we deze controle weghalen...

 

Zin dit bijzondere experiment aan te gaan? Schrijf je dan zeker in.

 

 

Bij het invullen van onderstaand aanmeldformulier voor de productie van Big Brother verstrek je aan ons persoonsgegevens en stem je ermee in dat je direct of indirect tevens bijzondere persoonsgegevens aan ons kunt verstrekken en dat wij deze persoonsgegevens volgens onze Privacy Voorwaarden mogen verwerken.

Nog niet geregistreerd?

Om te registreren vul je onderstaande velden in, bedenk zelf een wachtwoord:

 

Al aangemeld?