Hart in Aktie
0% Voltooid

Welkom bij het registratieformulier van Hart in Aktie.

 

Hart In Aktie is terug, want in deze roerige tijden gaan wij natuurlijk kijken wat we voor mensen in Nederland kunnen doen. Wendy zal met haar rode busje door heel het land reizen om diegene te helpen die hulp momenteel het hardst nodig hebben. Ook staat ze mensen bij die zelf hartverwarmende initiatieven zijn begonnen en hierbij wel wat steun kunnen gebruiken. 

 

Ben óf ken jij iemand die hulp nodig heeft, of ben jij zelf (of samen met anderen) een actie gestart en kun jij Wendy’s hulp goed gebruiken? Groot of klein, alle ideeën en initiatieven zijn welkom, zodat we samen in actie komen en zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Meld je aan via onderstaand formulier en wie weet neemt het team van Hart In Aktie contact met je op! 
 

* Bij het invullen van onderstaand aanmeldformulier voor het (pilot)programma 'Hart in Aktie' stem je ermee in dat je mogelijkerwijs, direct of indirect, (bijzondere) persoonsgegevens aan ons zult verstrekken en dat wij de verstrekte persoonsgegevens volgens onze privacy voorwaarden mogen verwerken. 

Registratie

Om je te registreren, voer je hier je volledige naam en e-mailadres in en kies je een wachtwoord.

 

Aanmelden